The Online Company kiest voor Adform als full service media technologie partner

Main content

The Online Company kiest voor Adform als full service media technologie partner

The Online Company maakt vandaag haar samenwerking met display marketing specialist Adform bekend. Adform biedt adverteerders een enorm scala aan mogelijkheden op het gebied van advertentietechnieken, waarmee display-marketing van maximale kwaliteit kan worden geleverd.

Adform’s technologiën bieden doelgerichtere en creatievere campagne-mogelijkheden voor klanten van The Online Company.
 

Samen met de The Online Company levert Adform digitale adverteerders een serie aan nieuwe, veelzijdige media-formats voor display campagnes, waaronder de nieuwste interactieve banner formats, video formats en vele mobiele toepassingen. Alle technieken voldoen uiteraard aan de eisen zoals gesteld in de IAB voorwaarden.


Het platform van Adform maakt het voor klanten van The Online Company eenvoudiger te kiezen welke combinatie van formats en kanalen het best aansluit bij campagne-doelstellingen. Adform’s Real Time Bidding platform zal er daarnaast voor zorgen dat gepersonaliseerde advertenties, die aansluiten bij wensen van de consumenten uitgeserveerd worden en ge-retarget kunnen worden met relevante produkten en services.


Peter de Zoete, commercieel directeur bij Adform Nederland zegt hierover:
“Media Agencies zijn op zoek naar advertentie platformen die added-value leveren voor hun adverteerders. Adverteerdes zoeken steeds meer naar nieuwe manieren om hun klanten cross plaform te verrassen en te bereiken. Onze samenwerking met de The Online Company is een bewijs van onze creatieve en veelzijdige media-ervaring en zal bijdragen aan de ondersteuning van de groeiende vraag naar Rich Media oplossingen en automated trading.”


Niels Rijerse, directeur online media bij The Online Company, zegt: “In deze dynamische markt is het van essentieel belang om met een technologie partner samen te werken die snel kan schakelen en vooruit loopt in technische ontwikkelingen. Snelheid, service en inzichten zijn van onschatbare waarde. Met Adform hebben wij die partner gevonden en leveren wij significant meer added-value aan onze adverteerders”.


The Online Company:

The online company is een onafhankelijke online consultancy organisatie. Zij zijn gespecialiseerd in het opzetten van een online distributie strategie, conversie optimalisatie en e-shop implementaties. Met meer dan twaalf jaar online ervaring bedient The Online Company diverse (internationale) accounts. In diverse branches streven zij ernaar om de online doelstelling te realiseren. Namelijk de maximalisatie van online aanwezigheid met een duielijke focus op omzetrealisatie en groei in marktaandeel.


Contact: Niels Rijerse, directeur online media
Europalaan 16
2408 BG Alphen aan de Rijn
Bel:  +31 (0)172 477 445
Email: [email protected]
Visit: http://www.theonlinecompany.com/


About Adform

Adform is the European specialist in online display marketing solutions, closing the loop for media agencies and online advertisers by integrating media planning, buying, optimization and reporting into one place.


Adform’s unique platform incorporates display ad serving, rich media, video, mobile, dynamic ads, personalised targeting, and real-time bidding through integrations with major inventory players, making display advertising simple, relevant and rewarding.


Adform was established in Denmark in 2002 and now has offices in 13 countries including Netherlands, Belgium, Nordics, UK, Germany, Spain and Italy.


Contact: Peter de Zoete – Commercial Director Adform Netherlands

Adform Nederland
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
Phone:  020-2402597
Email: [email protected]
Visit http://www.adform.com for more information or follow us on Twitter www.twitter.com/adforminsider

Comments

comments powered by Disqus